NUTRAVET NUTRACALM (NUTRAZYL) 15 cps - câini și pisici

Produs nou

NUTRAVET NUTRACALM (NUTRAZYL) 15 cps  - câini și pisici

Sprijin cu acțiune rapidă pentru stres și anxietate

Nutracalm a fost special formulat folosind o combinație unică de ingrediente naturale. Natura sa cu acțiune rapidă îl face perfect pentru multe situații stresante pe termen scurt, cu toate acestea a fost dezvoltat și pentru utilizare pe termen lung.

Mai multe detalii

Informatii

NUTRAVET NUTRACALM (NUTRAZYL) 15 cps  - câini și pisici

Sprijin cu acțiune rapidă pentru stres și anxietate

Nutracalm a fost special formulat folosind o combinație unică de ingrediente naturale. Natura sa cu acțiune rapidă îl face perfect pentru multe situații stresante pe termen scurt, cu toate acestea a fost dezvoltat și pentru utilizare pe termen lung.

 •         Acțiune rapidă (1-2 ore)

 •         Ajută la reducerea stresului

 •         Calmează comportamentul

 •         Fără efect sedativ

 •         Concentrație mare

 •         Capsule care se pot presăra pe mâncare

Administrare

A nu se păstra sub 5c sau peste 25c.

A nu se expune la lumina directă a soarelui.

NU PENTRU CONSUMUL UMAN

Greutate (kg)

Capsule pe zi

Pisici

0-9.99

1

S/B caine

0-9.99

1

M/B caine

10-24.99

2

L/B caine

25-49.99

3

L/B caine

50+

4

Ingrediente

L-triptofan – este un aminoacid natural care se găsește în multe proteine ​​care este implicat în producerea hormonului serotonină și s-a dovedit că ajută la reducerea agresivității și a stresului.

GABA – este un neurotransmițător important în creier și este responsabil pentru relaxarea sistemului nervos.

L-teanină – este o componentă de aminoacizi a ceaiului verde și este implicată în funcția neurotransmițătorului de dopamină. S-a demonstrat că are un efect calmant la câini și pisici.

Passiflora Incarnata - Cunoscută în mod obișnuit ca floarea pasiunii, acest extract este cunoscut de multă vreme pentru capacitatea sa de a se relaxa și de a reduce tensiunea. Studiile biochimice arată că flavonoidele naturale sunt un ingredient activ cheie și că Passiflora ajută la eficacitatea receptorilor cerebrali GABA care ajută la relaxare.

Vitaminele B – ajută la optimizarea integrității și funcției neurotransmițătorilor din creier.

Fiecare capsulă conține:

 •         150 mg – L-triptofan (99% pur)

 •         100 mg – GABA (acid gamma-aminobutiric – 99% pur)

 •         100 mg – L-teanină (98% pură)

 •         50mg – Extract de Passiflora Incarnata

 •         15 mg – Clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6)

 •         15 mg – Nicotinamidă (Vitamina B3)

 •         10 mg – Clorhidrat de tiamină (Vitamina B1)

 •         10mg – Inozitol

 •         5 ug – Cianocobalamina (Vitamina B12)

Descriere

Sprijin cu acțiune rapidă pentru stres și anxietate

Acțiune rapidă

Nutracalm este un supliment calmant natural cu acțiune rapidă pentru câini, pisici și cai. A fost conceput pentru a ajuta la un răspuns natural rapid odată administrat, cu rezultate adesea evidente în decurs de 1 oră* de la administrarea capsulei.

*Această perioadă este o medie și se bazează pe experiența proprietarului de câini și pisici și este probabil să varieze în funcție de circumstanțele individuale.

Formula foarte concentrată

Nutracalm oferă o alternativă nouă și naturală pentru îngrijirea sănătății animalelor, oferind o formulă unică foarte concentrată pentru susținerea managementului comportamental.

Ingrediente de cea mai înaltă calitate

Nutracalm conține doar ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Toate materiile prime sunt atât etice, cât și durabile. Nutracalm nu conține ingrediente de origine animală.

Compoziția de pe etichetă garantată

Nutracalm este fabricat în Regatul Unit conform standardelor de calitate farmaceutică și testat pentru puritatea ingredientelor în etapa de materie primă și în etapa finală a produsului, pentru a garanta afirmația declarată pe etichetă și calitatea produsului.

Administrare ușoară

Nutracalm sunt capsule ușor de administrat care pot fi administrate întregi pe cale orală sau conținutul poate fi presărat pe alimente.

Fabricat conform celor mai recente reglementări UE

Producem conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) și ne-am garantat nivelurile de etichetă și de puritate pentru a maximiza eficacitatea. Ingredientele sunt de calitate farmaceutică și testate la etapa de materie primă și la etapa finală a produsului.

Recomandat de veterinari din Marea Britanie și Irlanda

Nutracalm este recomandat de mii de veterinari din Marea Britanie și Irlanda. Poate fi achiziționat la ghișeu de la orice cabinet sau farmacie veterinară autorizat.